Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Trumpology

Είναι πια γεγονός. Πρόεδρος των Η.Π.Α. είναι ο Ντόναλντ Τραμπ.




 Ίσως αποτελεί έκπληξη η εκλογή του, από την άλλη δείχνει μια τάση για αλλαγή στα πολιτικά πράγματα, τουλάχιστον στις Η.Π.Α. Πιθανώς αν έβγαινε η Χίλαρυ Κλίντον να της στοίχιζε πολύ ακριβά, αν ισχύουν οι περιπέτειες της υγείας της έτσι όπως προβλήθηκαν από τα Μ.Μ.Ε.

Θα μπορούσε να κάνει μια ολόκληρη θητεία σε αυτή την κατάσταση;

Μιλώντας πάντοτε ως ένας απλός παρατηρητής δεν εκφράζω παρά τις απόψεις μου που μπορεί να είναι λάθος, σωστές ή και τα δύο.
Επέλεξα τον τίτλο Trumpology, διότι ο άνθρωπος είναι μια κατηγορία από μόνος του με αποτέλεσμα να γίνεται αρκετός ντόρος θετικά και αρνητικά γύρω από το όνομα του.

Ας ξεκινήσουμε με ότι έχει πει ο ίδιος, (τα στοιχεία καθώς και η βιογραφία του, είναι από εκεί που παραπέμπει το όνομα του στην αρχή της ανάρτησης, από την Βικιπαίδεια):
 «Μαζί θα ξαναδώσουμε στην Αμερική τη δύναμή της. Θα ξαναδώσουμε στην Αμερική την ευημερία της. Θα ξαναδώσουμε στην Αμερική την υπερηφάνεια της. Θα ξαναδώσουμε στην Αμερική την ασφάλειά της. Και ναι, μαζί, θα ξαναδώσουμε στην Αμερική το μεγαλείο της»
Προφανώς σηματοδοτεί αλλαγές σε πολλά επίπεδα. Δείχνει περισσότερο μια εσωστρέφεια αλλά και ταυτόχρονα στέλνει μηνύματα στις αντίπερα όχθες του Ειρηνικού και του Ατλαντικού.
Υπάρχουν αντιδράσεις, μεταμφιεσμένες ώστε να μην φαίνονται τα κέντρα που τις δημιουργούν, αλλά αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Στο μέλλον θα αναρτηθούν και άλλα ενδιαφέροντα, όπως το παρακάτω βίντεο. Ναι, κάποιοι ήξεραν πως θα βγει ο Ντόναλντ Τραμπ...


Τα συμπεράσματα δικά σας...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου